Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 87 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Thermal processing influences the digestibility and immunoreactivity of muscle proteins of Scylla paramamosain
 
 
Titel: Thermal processing influences the digestibility and immunoreactivity of muscle proteins of Scylla paramamosain
Auteur: Liu, Meng
Liu, Guang-Yu
Yang, Yang
Mei, Xue-Jiao
Yang, Huang
Li, Yan
Cao, Min-Jie
Liu, Guang-Ming
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's 559-567
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 87 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland