Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 85 van 90 gevonden artikelen
 
 
  The effect of organic acid and sodium chloride dips on the shelf-life of refrigerated Irish brown crab (Cancer pagurus) meat
 
 
Titel: The effect of organic acid and sodium chloride dips on the shelf-life of refrigerated Irish brown crab (Cancer pagurus) meat
Auteur: McDermott, A.
Whyte, P.
Brunton, N.
Lyng, J.
Fagan, J.
Bolton, D.J.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's 141-147
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 85 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland