Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Rheological, micro-structural and sensorial properties of camel milk yogurt as influenced by gelatin
 
 
Titel: Rheological, micro-structural and sensorial properties of camel milk yogurt as influenced by gelatin
Auteur: Mudgil, Priti
Jumah, Balsam
Ahmad, Mudasir
Hamed, Fathalla
Maqsood, Sajid
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's 646-653
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland