Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of individual lactic acid bacteria for the fermentation of goat milk: Quality parameters
 
 
Titel: Evaluation of individual lactic acid bacteria for the fermentation of goat milk: Quality parameters
Auteur: Muelas, R.
Martí de Olives, A.
Romero, G.
Díaz, J.R.
Sayas-Barberá, M.E.
Sendra, E.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's 506-514
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland