Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Effect of milling, fermentation or roasting on water activity, fungal growth, and aflatoxin contamination of Bambara groundnut (Vigna subterranea (L.) Verdc)
 
 
Titel: Effect of milling, fermentation or roasting on water activity, fungal growth, and aflatoxin contamination of Bambara groundnut (Vigna subterranea (L.) Verdc)
Auteur: Olagunju, Omotola
Mchunu, Nokuthula
Durand, Noel
Alter, Pascaline
Montet, Didier
Ijabadeniyi, Oluwatosin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's 533-539
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland