Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Effect of chestnut flour supplementation on physico-chemical properties and oxidative stability of gluten-free biscuits during storage
 
 
Titel: Effect of chestnut flour supplementation on physico-chemical properties and oxidative stability of gluten-free biscuits during storage
Auteur: Paciulli, Maria
Rinaldi, Massimiliano
Cavazza, Antonella
Ganino, Tommaso
Rodolfi, Margherita
Chiancone, Benedetta
Chiavaro, Emma
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's 451-457
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland