Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of dextran molecular weight on wheat bread quality and their performance in dough rheology and starch retrogradation
 
 
Titel: Comparison of dextran molecular weight on wheat bread quality and their performance in dough rheology and starch retrogradation
Auteur: Zhang, Yao
Li, Dandan
Yang, Na
Jin, Zhengyu
Xu, Xueming
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's 39-45
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland