Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 90 gevonden artikelen
 
 
  A comprehensive analysis of aroma compounds and microstructure changes in brown rice during roasting process
 
 
Titel: A comprehensive analysis of aroma compounds and microstructure changes in brown rice during roasting process
Auteur: Shi, Yi
Wang, Lingling
Fang, Yong
Wang, Hongpan
Tao, Hongling
Pei, Fei
Li, Peng
Xu, Baocai
Hu, Qiuhui
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's 613-621
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 90 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland