Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Extrusion cooking of cassava-soy flour with 200 g/kg wheat bran promotes slower oral processing during consumption of the instant porridge and higher derived satiety
 
 
Titel: Extrusion cooking of cassava-soy flour with 200 g/kg wheat bran promotes slower oral processing during consumption of the instant porridge and higher derived satiety
Auteur: Oladiran, Dolapo A.
Emmambux, Mohammed N.
de Kock, Henriëtte L.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's 778-786
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland