Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Effect of microwave-assisted phosphorylation modification on the structural and foaming properties of egg white powder
 
 
Titel: Effect of microwave-assisted phosphorylation modification on the structural and foaming properties of egg white powder
Auteur: Li, Peishan
Sun, Zhuo
Ma, Meihu
Jin, Yongguo
Sheng, Long
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's 151-156
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland