Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 90 van 97 gevonden artikelen
 
 
  The effects of different thermal treatments on amino acid contents and chemometric-based identification of overheated honey
 
 
Titel: The effects of different thermal treatments on amino acid contents and chemometric-based identification of overheated honey
Auteur: Zhao, Haoan
Cheng, Ni
Zhang, Ying
Sun, Zheng
Zhou, Wenqi
Wang, Yin
Cao, Wei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 96 (2018) nr. C pagina's 133-139
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 90 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland