Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 88 van 97 gevonden artikelen
 
 
  The description of oil absorption behavior of potato chips during the frying
 
 
Titel: The description of oil absorption behavior of potato chips during the frying
Auteur: Zhang, Yang
Zhang, Tingting
Fan, Daming
Li, Jinwei
Fan, Liuping
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 96 (2018) nr. C pagina's 119-126
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 88 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland