Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Nutritional characteristics of Croatian whey cheese (Bračka skuta) produced in different stages of lactation
 
 
Titel: Nutritional characteristics of Croatian whey cheese (Bračka skuta) produced in different stages of lactation
Auteur: Rako, Ante
Tudor Kalit, Milna
Kalit, Samir
Soldo, Barbara
Ljubenkov, Ivica
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 96 (2018) nr. C pagina's 657-662
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland