Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Impact of in situ formed exopolysaccharides on dough performance and quality of Chinese steamed bread
 
 
Titel: Impact of in situ formed exopolysaccharides on dough performance and quality of Chinese steamed bread
Auteur: Tang, Xiaojuan
Liu, Ruoshi
Huang, Weining
Zhang, Binle
Wu, Yuxin
Zhuang, Jing
Omedi, Jacob Ojobi
Wang, Feng
Zheng, Jianxian
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 96 (2018) nr. C pagina's 519-525
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland