Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing wheat muffin aroma through addition of germinated and fermented Australian sweet lupin (Lupinus angustifolius L.) and soybean (Glycine max L.) flour
 
 
Titel: Enhancing wheat muffin aroma through addition of germinated and fermented Australian sweet lupin (Lupinus angustifolius L.) and soybean (Glycine max L.) flour
Auteur: Kaczmarska, Kornelia, T.
Chandra-Hioe, Maria V.
Frank, Damian
Arcot, Jayashree
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 96 (2018) nr. C pagina's 205-214
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland