Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Effects of high pressure processing on the physical properties of fish ham prepared with farmed meagre (Argyrosomus regius) with reduced use of microbial transglutaminase
 
 
Titel: Effects of high pressure processing on the physical properties of fish ham prepared with farmed meagre (Argyrosomus regius) with reduced use of microbial transglutaminase
Auteur: Ribeiro, Ana Teresa
Elias, Miguel
Teixeira, Bárbara
Pires, Carla
Duarte, Ricardo
Saraiva, Jorge Alexandre
Mendes, Rogério
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 96 (2018) nr. C pagina's 296-306
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland