Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Effect of adding potato maltodextrins on baking properties of triticale flour and quality of bread
 
 
Titel: Effect of adding potato maltodextrins on baking properties of triticale flour and quality of bread
Auteur: Pycia, Karolina
Jaworska, Grażyna
Telega, Joanna
Sudoł, Iwona
Kuźniar, Piotr
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 96 (2018) nr. C pagina's 199-204
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland