Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Functional evaluation of microencapsulated anthocyanins from sour cherries skins extract in whey proteins isolate
 
 
Titel: Functional evaluation of microencapsulated anthocyanins from sour cherries skins extract in whey proteins isolate
Auteur: Oancea, Ana-Maria
Hasan, Mahadi
Vasile, Aida Mihaela
Barbu, Vasilica
Enachi, Elena
Bahrim, Gabriela
Râpeanu, Gabriela
Silvi, Stefania
Stănciuc, Nicoleta
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 95 (2018) nr. C pagina's 129-134
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland