Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Effects of removal of non-network protein on the rheological properties of heat-induced soy protein gels
 
 
Titel: Effects of removal of non-network protein on the rheological properties of heat-induced soy protein gels
Auteur: Wu, Chao
Navicha, Willard Burton
Hua, Yufei
Chen, Yeming
Kong, Xiangzhen
Zhang, Caimeng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 95 (2018) nr. C pagina's 193-199
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland