Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of three types of drying (supercritical CO2, air and freeze) on the quality of dried apple – Quality index approach
 
 
Titel: Comparison of three types of drying (supercritical CO2, air and freeze) on the quality of dried apple – Quality index approach
Auteur: Djekic, Ilija
Tomic, Nikola
Bourdoux, Siméon
Spilimbergo, Sara
Smigic, Nada
Udovicki, Bozidar
Hofland, Gerard
Devlieghere, Frank
Rajkovic, Andreja
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 94 (2018) nr. C pagina's 64-72
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland