Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 96 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Volatile and fixed composition of sulphite-free white wines obtained after fermentation in the presence of chitosan
 
 
Titel: Volatile and fixed composition of sulphite-free white wines obtained after fermentation in the presence of chitosan
Auteur: Castro-MarĂ­n, Antonio
Buglia, Ana Gabriela
Riponi, Claudio
Chinnici, Fabio
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 93 (2018) nr. C pagina's 174-180
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 96 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland