Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 92 van 97 gevonden artikelen
 
 
  The influence of natural oils of blackcurrant, black cumin seed, thyme and wheat germ on dough and bread technological and microbiological quality
 
 
Titel: The influence of natural oils of blackcurrant, black cumin seed, thyme and wheat germ on dough and bread technological and microbiological quality
Auteur: Debonne, Els
De Leyn, Ingrid
Verwaeren, Jan
Moens, Stijn
Devlieghere, Frank
Eeckhout, Mia
Van Bockstaele, Filip
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 93 (2018) nr. C pagina's 212-219
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 92 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland