Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 89 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Technological properties of sour cassava starches: Effect of fermentation and drying processes
 
 
Titel: Technological properties of sour cassava starches: Effect of fermentation and drying processes
Auteur: Díaz, Andrea
Dini, Cecilia
Viña, Sonia Z.
García, María Alejandra
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 93 (2018) nr. C pagina's 116-123
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 89 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland