Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to Instrumental quality attributes of single washed surimi gels of tilapia: Effect of different washing media. [LWT - Food Science and Technology 86 (2017) 385-392]
 
 
Titel: Corrigendum to Instrumental quality attributes of single washed surimi gels of tilapia: Effect of different washing media. [LWT - Food Science and Technology 86 (2017) 385-392]
Auteur: Priyadarshini, Bhargavi
Xavier, K.A. Martin
Nayak, Binaya Bhusan
Dhanapal, Kandan
Balange, Amjad Khansaheb
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 93 (2018) nr. C pagina's 687
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland