Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Effectiveness of vital gluten and transglutaminase in the improvement of physico-chemical properties of fresh bread
 
 
Titel: Effectiveness of vital gluten and transglutaminase in the improvement of physico-chemical properties of fresh bread
Auteur: Boukid, Fatma
Carini, Eleonora
Curti, Elena
Bardini, Gloria
Pizzigalli, Emanuele
Vittadini, Elena
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 92 (2018) nr. C pagina's 465-470
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland