Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical properties and metabolomic profile of gluten-free spaghetti prepared with unripe plantain flours
 
 
Titel: Physicochemical properties and metabolomic profile of gluten-free spaghetti prepared with unripe plantain flours
Auteur: Patiño-Rodríguez, Omar
Bello-Pérez, Luis Arturo
Flores-Silva, Pamela Celeste
Sánchez-Rivera, Mirna María
Romero-Bastida, Claudia Andrea
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 90 (2018) nr. C pagina's 297-302
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland