Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Oxidative stability of DHA in β-lactoglobulin/oleic acid-modified chitosan oligosaccharide nanoparticles during storage in skim milk
 
 
Titel: Oxidative stability of DHA in β-lactoglobulin/oleic acid-modified chitosan oligosaccharide nanoparticles during storage in skim milk
Auteur: Ha, Ho-Kyung
Lee, Mee-Ryung
Lee, Won-Jae
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 90 (2018) nr. C pagina's 440-447
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland