Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Incorporation of Opuntia macrorhiza Engelm. in cake-making: Physical and sensory characteristics
 
 
Titel: Incorporation of Opuntia macrorhiza Engelm. in cake-making: Physical and sensory characteristics
Auteur: Chahdoura, Hassiba
Chaouch, Mohamed Aymen
Chouchéne, Wiem
Chahed, Adel
Achour, Sami
Adouni, Khawla
Mosbah, Habib
Majdoub, Hatem
Flamini, Guido
Achour, Lotfi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 90 (2018) nr. C pagina's 15-21
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland