Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation of dromedary camel (Camelus dromedarius) milk by Enterococcus faecium, Streptococcus macedonicus as a potential alternative of fermented cow milk
 
 
Titel: Fermentation of dromedary camel (Camelus dromedarius) milk by Enterococcus faecium, Streptococcus macedonicus as a potential alternative of fermented cow milk
Auteur: El Hatmi, Halima
Jrad, Zeineb
Oussaief, Olfa
Nasri, Waad
Sbissi, Imed
Khorchani, Touhami
Canabady-Rochelle, Laetitia L.S.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 90 (2018) nr. C pagina's 373-380
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland