Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Effect of roasting on physico-chemical properties, antioxidant capacity, and oxidative stability of wheat germ oil
 
 
Titel: Effect of roasting on physico-chemical properties, antioxidant capacity, and oxidative stability of wheat germ oil
Auteur: Zou, Yanping
Gao, Yuanyuan
He, Hui
Yang, Tiankui
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 90 (2018) nr. C pagina's 246-253
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland