Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant effects of citrus pomace extracts processed by super-heated steam
 
 
Titel: Antioxidant effects of citrus pomace extracts processed by super-heated steam
Auteur: Wang, Lei
Jo, Min-Ji
Katagiri, Riho
Harata, Kaori
Ohta, Moemi
Ogawa, Ayane
Kamegai, Masayuki
Ishida, Yasuyuki
Tanoue, Shota
Kimura, Sojiro
Lee, Seung-Cheol
Jeon, You-Jin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 90 (2018) nr. C pagina's 331-338
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland