Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Comparative study on protein polymerization in whole-wheat dough modified by transglutaminase and glucose oxidase
 
 
Titel: Comparative study on protein polymerization in whole-wheat dough modified by transglutaminase and glucose oxidase
Auteur: Niu, Meng
Xiong, Licheng
Zhang, Binjia
Jia, Caihua
Zhao, Siming
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 90 (2018) nr. C pagina's 323-330
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland