Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Bee pollen as a functional ingredient in gluten-free bread: A physical-chemical, technological and sensory approach
 
 
Titel: Bee pollen as a functional ingredient in gluten-free bread: A physical-chemical, technological and sensory approach
Auteur: Conte, Paola
Del Caro, Alessandra
Balestra, Federica
Piga, Antonio
Fadda, Costantino
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 90 (2018) nr. C pagina's 1-7
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland