Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Functional properties and sensory value of snack bars added with common bean flour as a source of bioactive compounds
 
 
Titel: Functional properties and sensory value of snack bars added with common bean flour as a source of bioactive compounds
Auteur: Ramírez-Jiménez, Aurea K.
Gaytán-Martínez, Marcela
Morales-Sánchez, Eduardo
Loarca-Piña, Guadalupe
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 89 (2018) nr. C pagina's 674-680
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland