Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Almond by-products: Extraction and characterization of phenolic compounds and evaluation of their potential use in composite dough with wheat flour
 
 
Titel: Almond by-products: Extraction and characterization of phenolic compounds and evaluation of their potential use in composite dough with wheat flour
Auteur: Pasqualone, Antonella
Laddomada, Barbara
Spina, Alfio
Todaro, Aldo
Guzmàn, Carlos
Summo, Carmine
Mita, Giovanni
Giannone, Virgilio
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 89 (2018) nr. C pagina's 299-306
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland