Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Utilization of a partially-deoiled chia flour to improve the nutritional and antioxidant properties of wheat pasta
 
 
Titel: Utilization of a partially-deoiled chia flour to improve the nutritional and antioxidant properties of wheat pasta
Auteur: Aranibar, Carolina
Pigni, Natalia B.
Martinez, Marcela
Aguirre, Alicia
Ribotta, Pablo
Wunderlin, Daniel
Borneo, Rafael
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 89 (2018) nr. C pagina's 381-387
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland