Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 103 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Trehalose as a cryoprotectant in freeze-dried wheat sourdough production
 
 
Titel: Trehalose as a cryoprotectant in freeze-dried wheat sourdough production
Auteur: Stefanello, Raquel Facco
Machado, Amanda Aimée Rosito
Pasqualin Cavalheiro, Carlos
Bartholomei Santos, Marlise Ladvocat
Nabeshima, Elizabeth Harumi
Copetti, Marina Venturini
Fries, Leadir Lucy Martins
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 89 (2018) nr. C pagina's 510-517
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 103 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland