Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Comparisons of three modifications on structural, rheological and functional properties of soluble dietary fibers from tomato peels
 
 
Titel: Comparisons of three modifications on structural, rheological and functional properties of soluble dietary fibers from tomato peels
Auteur: Niu, Yuge
Li, Na
Xia, Qi
Hou, Yuwei
Xu, Guannan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 88 (2018) nr. C pagina's 56-63
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland