Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Biogenic amines content and assessment of bacterial and fungal diversity in stinky tofu – A traditional fermented soy curd
 
 
Titel: Biogenic amines content and assessment of bacterial and fungal diversity in stinky tofu – A traditional fermented soy curd
Auteur: Gu, Jingsi
Liu, Tongjie
Sadiq, Faizan A.
Yang, Huanyi
Yuan, Lei
Zhang, Guohua
He, Guoqing
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 88 (2018) nr. C pagina's 26-34
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland