Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 33 gevonden artikelen
 
 
  The effect of heating rates on functional properties of wheat and potato starch-water systems
 
 
Titel: The effect of heating rates on functional properties of wheat and potato starch-water systems
Auteur: Malumba, Paul
Doran, Lynn
Danthine, Sabine
Blecker, Christophe
Béra, François
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 88 (2018) nr. C pagina's 196-202
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland