Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Biochemical aspects of olive freezing-damage: Impact on the phenolic and volatile profiles of virgin olive oil
 
 
Titel: Biochemical aspects of olive freezing-damage: Impact on the phenolic and volatile profiles of virgin olive oil
Auteur: García-Vico, Lourdes
García-Rodríguez, Rosa
Sanz, Carlos
Pérez, Ana G.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 86 (2017) nr. C pagina's 240-246
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland