Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Relationship between hardness and myowater properties in Wooden Breast affected chicken meat: A nuclear magnetic resonance study
 
 
Titel: Relationship between hardness and myowater properties in Wooden Breast affected chicken meat: A nuclear magnetic resonance study
Auteur: Tasoniero, Giulia
Bertram, Hanne Christine
Young, Jette Feveile
Dalle Zotte, Antonella
Puolanne, Eero
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 86 (2017) nr. C pagina's 20-24
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland