Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Pulse ingredients supplementation affects kefir quality and antioxidant capacity during storage
 
 
Titel: Pulse ingredients supplementation affects kefir quality and antioxidant capacity during storage
Auteur: Saadi, Linda Ould
Zaidi, Farid
Oomah, B. Dave
Haros, Monika
Yebra, Maria Jesus
Hosseinian, Farah
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 86 (2017) nr. C pagina's 619-626
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland