Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Persimmon tannins enhance the gel properties of high and low methoxyl pectin
 
 
Titel: Persimmon tannins enhance the gel properties of high and low methoxyl pectin
Auteur: Mamet, Torkun
Yao, Fen
Li, Kai-kai
Li, Chun-mei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 86 (2017) nr. C pagina's 594-602
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland