Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of the extraction of phenolic compounds from Scirpus holoschoenus using a simplex centroid design for antioxidant and antibacterial applications
 
 
Titel: Optimization of the extraction of phenolic compounds from Scirpus holoschoenus using a simplex centroid design for antioxidant and antibacterial applications
Auteur: Oussaid, Saliha
Chibane, Mohamed
Madani, Khodir
Amrouche, Tahar
Achat, Sabiha
Dahmoune, Farid
Houali, Karim
Rendueles, Manuel
Diaz, Mario
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 86 (2017) nr. C pagina's 635-642
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland