Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of nutritional value and bioactivity of soybean meal by solid-state fermentation with Bacillus subtilis
 
 
Titel: Improvement of nutritional value and bioactivity of soybean meal by solid-state fermentation with Bacillus subtilis
Auteur: Dai, Chunhua
Ma, Haile
He, Ronghai
Huang, Liurong
Zhu, Shuyun
Ding, Qingzhi
Luo, Lin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 86 (2017) nr. C pagina's 1-7
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland