Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Effect of HPP treatment on the safety and quality of beef steak intended for sous vide cooking
 
 
Titel: Effect of HPP treatment on the safety and quality of beef steak intended for sous vide cooking
Auteur: Sun, Shengqian
Sullivan, Gary
Stratton, Jayne
Bower, Chad
Cavender, George
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 86 (2017) nr. C pagina's 185-192
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland