Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of Staphylococcus xylosus LQ3 and its application in dried cured sausage
 
 
Titel: Characterization of Staphylococcus xylosus LQ3 and its application in dried cured sausage
Auteur: Cruxen, Claudio Eduardo dos Santos
Funck, Graciele Daiana
Dannenberg, Guilherme da Silva
Haubert, Louise
Marques, Juliana de Lima
Kroning, Isabela Schneid
Chaves, Fabio Clasen
da Silva, Wladimir Padilha
Fiorentini, Ângela Maria
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 86 (2017) nr. C pagina's 538-543
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland