Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Fractioning of the sunflower flour components: Physical, chemical and nutritional evaluation of the fractions
 
 
Titel: Fractioning of the sunflower flour components: Physical, chemical and nutritional evaluation of the fractions
Auteur: Alexandrino, Thaís Dolfini
Ferrari, Roseli Aparecida
de Oliveira, Léa Mariza
de Cássia S.C. Ormenese, Rita
Pacheco, Maria Teresa Bertoldo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 84 (2017) nr. C pagina's 426-432
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland