Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Changes in physicochemical properties and protein structure of surimi enhanced with camellia tea oil
 
 
Titel: Changes in physicochemical properties and protein structure of surimi enhanced with camellia tea oil
Auteur: Zhou, Xuxia
Jiang, Shan
Zhao, Dandan
Zhang, Jianyou
Gu, Saiqi
Pan, Zhiyan
Ding, Yuting
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 84 (2017) nr. C pagina's 562-571
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland